Followers

Saturday, July 9, 2011

" Aku join Contest The Best Picture of Me "

hi all , da lame xjoin contest kan , so today nk join contest . act mmbe nana, Anie yang tag kan tuk join contest ni , since da lame xamek part ngn belog ni skunk nk start balek lah kan. 



Macam mana nak join ?

1) Mestilah seorang blogger yang ada blog sendiri. Ada.

2) Bagi yang belum follow blog ini, Kena follow blog Sofea untuk lebih senang di update. Lepas contest terpulang pada korang nak unfollow atau stay. Done.

3) Buat satu entry yang bertajuk " Saya/Aku/I join Contest The Best Picture of Me :) " Done.

4) Copy banner & paste di dalam entry tersebut dan linkkan.

Also done.

5) Upload satu gambar SOLO anda yang anda paling suka (FAV PIC ) ( Nak upload banyak banyak pun boleh tapi gambar yang pertama yang akan dipilih ) tapi please jangan gambar muka sahaja okay :)

dah ada dah , full lagik kan . hehhe 

6) Ceritakan sedikit kenapa anda rasa Gambar tu Best ? Nak cerita banyak pun takpe asalkan tidak membosankan JUDGERS : )

Kenapa gamba ni best ek ? sbb dlm gamba ni sya nmpk kurus siket , hehe. Yelah saye an gemok ! hOhO .


7) Tag 3 orang rakan anda




8) Tekan butang Like FB kat right sidebar. Sudah tekan !

9) Dan WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :) Dah tinggal link.

10) Contest ini akan berakhir pada 30 Julai. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan )

11) Pemenang akan dinilai berdasarkan tahap ke BEST an gambar itu di mata juri.

so , itu je syarat2 dya . simple kan . jadi mane yang len nk join skli meh la . xyah nk segan2 okayh ! 





DIARY ON9 KUH!

7 budak comel cakap cakap:

ashafanie said...

kuek kuek kuek..dah join pon,ade sbb aku tag ko nana sbb ko gile gambar..hahaha
anyway gd luck dear

zorro said...

berbesar hati di tag..huhuhu

nana fazlina said...

hahha , ngek anie ~ mane ade aku gile gamba .. ko pon g luck tau2 ..

zorro : huhu ,

ASaDa RyutaRo said...

good luck! ;)

nana fazlina said...

tq asada ! :)

Amy Syaquena said...

Good luck ok..

p/s:salam kenal singgah sini dan follow.jemput ke blog saya.

KeTaM_BaTu said...

gud luck.. !!!

Post a Comment

komen kat sini ~~