Followers

Friday, May 13, 2011

ku berharap ~

kenapa saya xboleh lupekan awak dan lepaskan wak pergi dari hati saya ??

kerna tanpa awak , skrg mungkin saya mseh d KL dan kehidupan saye mgkin lebeyh teruk dan liar 
awak sendiri tau macam mana life saya kat KL dulu kan 
tanpa ibu bapa saya 
saya buat ape yang saya suka dan xkan ade yang akan halang saya 
walopon saya xbalik umah xkn ade yang marah 
lepak kedai sampai pkol 2 3 pagi 
tdung dekat kpala ni kjap ade kjap xde . pakai baju yang tah pape .
duet xpernah nk jimat . dan solat pon jarang dan kalau rajin jek . 
tapi dgn adenya awak semuanya berubah , semuanya terjaga . awak impak besar dalam hidup saya . 
sbb tu saya ssh nk lpaskan awak , awak dah ubah hidop saya . 

**********************************************************************************


pertemuan dan perpisahan yang tak dijangkakan sama sekali
tanpa sebarang masalah ,
tanpa sebrang pertelingkahan diantara kita , 
awk pergi menggalkan saya
membuatkan saya jatuh tersungkur 
susah untuk saya bgn kembali 
tambahan pula dgn semua yang telah saya hadapi demi untuk awak 
kesabaran saya untuk mendapatkan cinta awk , sayg awk , rindu awak 
.tp semuanya xkan ade lagi . karna semuanya dah berakhir 
bukan sekali saya tggu awak 
tp dua kali , dan untuk kali yang kedua semuanya hancur musnah . 
kenapa tuhan uji saya macam ni 
knp dye hadirkan awk dalam hidup saya dan amek awk semula  .
adakah perkenalan kite adalah satu kesilapan ?
atau tuhan xnk kite trus melakukan kesilapan dan uji kter dgn sebegini rupa 
dan kite xkn tahu ape yang dah ditetapkan oleh ALLAH swt 
kite hanya mmpu sabar dan tempuhi segala ujian dan dugaan nya 
kerna hanya padanya kite berserah 
dan saye percaya ini adalah ujian nya untuk saya .
saya berserah padanya 
dan saya berharap awak adalah jodoh saya ! 
dan insyallah dgn izinnya
tuhan maha adil dan maha mngetahui kan 
saya hanya mampu berdoa dan berharap 





DIARY ON9 KUH!

2 budak comel cakap cakap:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

miss fazz said...

tq nadh , nnti kite join ~

Post a Comment

komen kat sini ~~