Followers

Wednesday, April 27, 2011

masalah kapel2 :P

tibe tibe ade persoalan plak kt kple otak neh kan ,mlas nk taip entry lam bi so , lam bm pon jadik lah .g pon bi aq bkn bgs sgt pon . hancur !
okay berbalik pade tjuk kiter yeh ! masalah kapel2 . asal kapel2 kejap pastu buleyh putus kan ? knp knp dan knp ? xboleyh ke kapel2 sampai kawen eh ?? aq bkn nk persoal kuasa ALLAH swt okeyh . knpe  laki boleyh berubah dlm mase y singkat ?? adekah pompuan tuh xckop sempurna untuk mereka y tersgt perfect tuh ??  atau mmg niat koe saje jer nk buang rase bosan kau ?? atau ape2 saje lah kan ?? ape salah pompuan hah ? asyek2 pompuan jer teraniya . kami kan kaum y lemah ? mmg laki ni dijadikan untuk saketkn ati pompuan or what ? sng2 jer kau dtg n pergi dlm idop pompuan kan ? kau buat pompuan syg kau bagai nk mati kan . seronok sgt ker buat pompuan cntu weh ? seronok ? aq xde la nk kate semua lelaki okay ! just certain2 laki y mmg xleyh nk tolerate lagi dah ! mmg xserik2 nk maenkan ati pompuan kan . time koe nk , ayat kau mmg indah giler lah but time koe dah xnk . perghh , ayt terbaek kau bagi kan . MUNGKIN XDE JODOH KITE . hampeh der ~

erkk ?? asal aq emosi sgt neh ??
DIARY ON9 KUH!

4 budak comel cakap cakap:

zorro said...

yang berlalu biarkan berlalu.tinggalkan masa lalu dan hargai masa depan.perjalanan hidup kita masih jauh..byk lagi yang kita akan lalui dalam hidup ini.tu org kata cinta selepas kahwin lebih baik dari sebelum kahwin.apa sy kata cmtu.cinta lepas kahwin ini halal.kita boleh pegang2 tangan isteri kita.nk wak ape pun boleh.dah jadi hak kita yg sah.so ape nk tkut..fikir2kan lah.

miss fazz said...

saye tau awak tau sal mslh saye kan ?? mmg , jln terbaek adalah biarkn berlalu tapi nk biarkan berlalu tu lah perkara y sgt mnyakitkan . dgn laptop n enpon y penuh dgn memoribersame mcm mane nk biarkn berlalu ?? ssh ! bkn xnk lpas kan , xnk let go . tp , ntahlah . lagipon lau DYE pandai dtg dgn care elok , dtg pon dgn slm biarlah nk pegi pon dgn care y same gak . ni x , just msg ckp soh lpekan DYE ! mmg beratlah ati nk lpaskan . bkn nk settle elok2 pon . at least bncg !
xdinafikan jgak bercinta lpas kawen is the best way sbb si dia halal bg kiter . nana pon nk mcm tu .

zorro said...

sy juga cm nana pernah alami nasib camni..cuma sy dtg awl sikit.nk wak cmne dah org xnk kat kita..wak ape kita terhegeh-hegeh kejar dia..walaupun kita syg dia sgat2.kita xperlu wak cmtu..bkn jodoh ngan dia.sy rela xknl ngan dia.kalu kenal wak menyakitkan hati je..sy lebih rela bersendirian wak masa loni.biar masa dan waktu menjadi saksi segalanya..

miss fazz said...

laen org laen pendirian dye , but buat mase nih biarlah org nk kate nana terhegeh2 ke hape ke . selagi mmpu nana try tggu . but lau nana da xmmpu insyallah nana let him go ~ kalau boley nana nk ,dye xpernah wujud lam idop nana but the condition now is dye dah hadir dan dah buat nana saket ! nana bkn jenis y cepat menyerah kalah . kalo mmg xde jdoh kami . nana redho .

"biar masa dan waktu menjadi saksi segalanya.."

sbb tu la nana still tggu dye n just follow the flow .

Post a Comment

komen kat sini ~~