Followers

Wednesday, March 2, 2011

tabung baru la selaen nuffnang

weh , korang korang lau dtg cini rajin rajin la klik HB aq yeh . hehehe . aq bwu jer ltak HB tu sbb bawu jer tau dpd bloger y dtg jenjln kt blog aq neh . aq nmpk cambest je mnde tuh n ley gak dtg kn hasil so pon ltak la jgak . 

lau org len pon nk gak buley klik cini yeh 



then skunk nk aja cnne nk masok my HB ni yeh .

biler korg da tenyeh banner HB kt atas ade kuar website dye an , so next proses adalah ::


Klik Icon Hearbeat seperti yang dbulatkan tu


Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas



Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan


Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue


Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat



 Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)


Copy Code yang anda kehendaki(bertanda merah bulat),ada 4 code untuk iklan Heartbeat

then lpas tu , ltak la banner tu kt side bar blog kowg or mane mane y kowg ase owg senang nk nmpk n klik . sbb setiap kali ade owg klik banner HB kowg , kowg akn dapat 4sen . so lau ramai y klik t bnyk la income tu msok keyh .

 :: curi tutorial neh kt blog AUFIRHAN . heheheh
:: sila klik gmbar untuk imej untuk lbeyh sdap mate memndg . heheh 

DIARY ON9 KUH!

2 budak comel cakap cakap:

fyna said...

fyna pown br join gak...






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

miss fazz said...

same la kiter , huhu ..

Post a Comment

komen kat sini ~~