Followers

Thursday, February 24, 2011

mlm neh , sesuatu y xdjngka berlaku . its about me n my boy . besela gdoh2 kan but today len sket n lagi menyaket an ati keyh .

td tgh syok2 akuh buat esaimen akuh y bertimbum tuh akuh teringat la kat boy aq sbb da pkol 10lbih n dye lak xmsg aq ke ape ke an . so cam wondering la dye ngah uat ape n ase cam bengang gak la mcm lupe dah kt aq neh xde nk kesah lansung kat akuh an .

so , aq pon call la dye . aq dgn manjanye la talk to him kan sbb nk ngadu y akuh penat buat esaimen ni an . yerla melukis kot , keje y akuh xsuke tu . then , ngh cakapcakap ngn dye , aq ase cam semacam jer cam nk xnk jerh layan akuh an . then aq buat la perangkap siketsiket sbb aq ni maher bebenor lau nk perangkap orang . aq ckpcakp la siket buat ape ?? cam aq tau je dye ngah buat ape an then dye y kantoi an diri dye y dye ngah on9 fb . aq pom putus an talian dgn cermatnye sbb xnk gadoh ag an .

then lpas je ltak phone trus aquh g serbu fb dye . pergghhh !! mmg aq da agak la , dye ngah bersenang lenang kt fb tuh an bergurau bercanda dimalam y indah ni kan . mulamula aq tgk ape y ade kt fb dye time trus aq menggil n jntg aq laju nk mmpos kot berdenyut cam baru lepas buat maraton . dah chekchek tuh , trus aq call dye balik an n mtk expalanation dye but u know what ??? aq y akan kne marah balik padahal aq just tanye why dye buat mcm tu sdngkan dye da jji xnk buat lagi an . n alasan dye org tu lect dye . guraugurau . but dye xtau cnne hancur+saketnye ati aq time tuh ase cam nk kuar g manemane y boley tuk realease 10sion cam aq buat kt kl dulu . argue punye argue aq ttp diperssalah kan dalam hal ni sbb dye cakp aq da mlbih n boleh mmbuat an dye bnci aq . but im wondering bila dye cakp macm tuh dkt aq ade x dye pkir y dye pnah buat bnda y same dkt aq dulu . berbulanbulan lamenye but aq steady jer , buat xkesah n dgr je ape y dye ckp . but dye ?? xleh nk tahan siket pon biler aq da mula nk kongkong dye . sblm neh aq xpernah nk kongkong dye n xde mase pon aq nk kongkong dye sbb aq da letak sepenuhpenuh kepercayaan aq kat dye .

and y paling sedih prkataan y dye xpernah sebut sebelum neh dye sebut iaitu PUTUS .
lau sblm ni aq y sebuk2 nk ckp bnda tuh n dye akn marah aq but today dye sendri y sebut an . sumpah aq tergamam giler biler dgr that word .

everything changes now , n satu y pasti xkn ade lagi katekate manis dari dye mcm dulu untuk aq. xkesah la ape pengakhiran tuk hbgn akuh neh , aq just akan redho dgn semua y berlaku sbb aq da amek risiko y besar biler aq kapel ngn dye n mula syg an dye . dan dari mula pon aq da ckp y aq akn redho untuk segalanye . thats our agreement .

and my transfering from kl to kb is definitely wrong . i realise that since him dint want to take care bout me anymore but mase xleh diundur semula right . ape y aq leyh buat skunk just redha n cube abes an diploma aq cepat sbb aq nk cont degree jauh dari kelantan , sabah maybe . and im not prefer to stay at kota bharu anymore because its goin to ruin my life .


p/s :this is my dairy . if dont like it dont read it . okeyh .
DIARY ON9 KUH!

2 budak comel cakap cakap:

ashafanie said...

beb!! that true your story??aku turut sdih 4 u..tp itulah FB ade baik buruknya... BURUK sbb kite leyh tau KECURANGAN seseorang..bukan saja BF, sesape jerk an...BAIK nyer,kite xterus terlanjur dgn KECURANGAN si dia..FB membuka mata kita bahawa ade KECURANGAN dalam setiap perhubungan!! but aku tabik arr sbb mu leyh je cntrol..stdy xlupe!!..

about your stdy, xyah nk kesal pape..jgn nak sabitkan die dlm hal ni..penghijrahan dari kl ke klntn xmenjejaskan pape pon..tu adalh kptsan yg baek 4 me..sbb byk faedahnya...1)xde nk rndu2 fmily,2) kos belanja leyh control..

then, troskn niat nk smbg dgree, aku sokong!! lupekan si dia..duduk bangun nyer kerjaya seseorang bukan sbb si dia..but from self..

maaf kalo aku terlebih komen kat sni..hoho...da ade mood aku redah je ape aku rasa,,,hoho..
p/s::jgn letakkan 100% kepercayaan kepada org (BF,FREZ,or SAPE JERK) dlm khidupan ni walaupun die TERBAIK!!...tinggalkan 10% KETIDAKpercayaan tu!!...

last:::enjoy your LIFE..!!

miss fazz said...

thanx aniee bg aq kate2 semangt n nasehat y brguna neh . aq hrgai sgt2 . syg ko !!

Post a Comment

komen kat sini ~~